Solved OLLYDBG Freezes game

Hexui Undetected CSGO Cheats Sinkicheat PUBG Cheat

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
Hi,

When i attach ollydbg to splintercell blacklist process the game will freeze ...
Any idea how i can attach ollydbg without the game freezing?

THANKS!!!!!!
 

Cryslacks

<>>>
Dank Tier Donator
Nobleman
Dec 10, 2013
132
1,198
8
Press the play symbol. All debuggers freeze the process when attached or when the game is run in the debugger.
 
Last edited by a moderator:

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
Ok i done, it continiue but it wont show the stuff from blacklist, i get only KERNELL page in ollydbg...


Edit: Nvm Fixed it, i tried again and it worked now... (i think i clicked too many times on play)
 
Last edited:

Solaire

Respected Hacker
Dank Tier VIP
Dec 15, 2013
1,051
16,353
62
Hi,

When i attach ollydbg to splintercell blacklist process the game will freeze ...
Any idea how i can attach ollydbg without the game freezing?

THANKS!!!!!!
In what way do you mean it freezes? Like when you press the play button it doesn't turn back on? Or after you attach it the game is frozen?

If the latter, then Cryslacks posted the solution.

Edit:
I see that you responded as I was writing this :p. Go to the module section in OllyDbg and choose the Client, or whatever section you're wanting to explore. (I could be wrong, you may be looking for something else. I'm not too versed in the use of Olly.)
 
Last edited:

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
Still sometimes it freezes and when i click too much play ( because it freezes again it comes up with the kernel thing.
Hmm....
 
Last edited:

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
Now its pissing me off, sometimes it goes automaticlly into KERNELL page > : ((
 

Liduen

Hacker
Dank Tier VIP
May 19, 2013
702
8,478
33
Alt+E select module of your choice?

Which version of ollydbg do you use?
I have both installed 2.0.1 and 1.1 sometimes one of them goes crazy. :)
 

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
No it has no anti debug, and i tried both of them... i just hate it when it goes wrong because i need to restart the game again and join a server .. it cost's time.
Btw thanks for your help :) really appreciate it
 
Last edited:

rickblack28

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Sep 23, 2014
82
573
0
Sorry for bitching but this makes me SIIIIIIIIIICK!!!!!!!!!!!!! :mad: it keeps freezing til i click the play, and when i do it gets disconnected from the server and then it also freezes, if i click play again then this KERNELL shit comes up
 
Attention! Before you post:

Read the How to Ask Questions Guide
99% of questions are answered in the Beginner's Guide, do it before asking a question.

No Hack Requests. Post in the correct section.  Search the forum first. Read the rules.

How to make a good post:

  • Fill out the form correctly
  • Tell us the game name & coding language
  • Post everything we need to know to help you
  • Ask specific questions, be descriptive
  • Post errors, line numbers & screenshots
  • Post code snippets using code tags
  • If it's a large project, zip it up and attach it

If you do not comply, your post may be deleted.  We want to help, please make a good post and we will do our best to help you.

Community Mods