Outdated offsets,ollydbg

Hexui Undetected CSGO Cheats Sinkicheat PUBG Cheat

tinmar0

Newbie
Full Member
Jul 5, 2012
17
518
0
[size=+2]m_iHealth address search , m_iTeamNum , m_fFlags ....... OllyDbg program , playing counter strike source[/size]






Tutorial Video


 
Last edited:

tinmar0

Newbie
Full Member
Jul 5, 2012
17
518
0
Wasn't this on fleeps tutorial? lol
First, stop off -topic , secondly , I do not follow tutorials fleep , thirdly , there's cornet section like that, and it is not plagiarism , recorded at the request tutorial , user unkn0wncheats and I gave on this page.
 
Last edited:

Broihon

edgy 12 y/o
Escobar Tier VIP
Fleep Tier Donator
Dec 22, 2013
1,745
40,528
316
First, stop off -topic , secondly , I do not follow tutorials fleep , thirdly , there's cornet section like that, and it is not plagiarism , recorded at the request tutorial , user unkn0wncheats and I gave on this page.
Ye, i really want a cornet section
 

2208630697

Full Member
Apr 8, 2018
44
233
1
When I use OD to open the hl2 process, the hl2 process will stop running. What should I do?
 

Rake

Cesspool Admin
Administrator
Jan 21, 2014
12,074
78,998
2,371
When I use OD to open the hl2 process, the hl2 process will stop running. What should I do?
OllyDBG pauses execution of the game when you attach it, you can press continue to continue the execution of the process. If the game is crashing/closing when you attach ollydbg then it is detecting your debugger and closing the game per the game's antidebug mechanics
 

2208630697

Full Member
Apr 8, 2018
44
233
1
OllyDBG pauses execution of the game when you attach it, you can press continue to continue the execution of the process. If the game is crashing/closing when you attach ollydbg then it is detecting your debugger and closing the game per the game's antidebug mechanics
How can I bypass the anti-debugging mechanism of css, have any posts, please help me
 

Rake

Cesspool Admin
Administrator
Jan 21, 2014
12,074
78,998
2,371
What game are you playing ffs? Css to my knowledge doesn't have themida
 

PwndDepot

I has a status
Dank Tier VIP
Trump Tier Donator
Dank Tier Donator
Nov 5, 2014
239
7,748
19
Are you using a cracked version? Im pretty sure no source game uses Themida, the only reason I can see that happening is if you’re using a cracked version and they are trying to pack or obfuscate malicious code. Can’t say with 100% certainty though.
 
Attention! Before you post:

Read the How to Ask Questions Guide
99% of questions are answered in the Beginner's Guide, do it before asking a question.

No Hack Requests. Post in the correct section.  Search the forum first. Read the rules.

How to make a good post:

  • Fill out the form correctly
  • Tell us the game name & coding language
  • Post everything we need to know to help you
  • Ask specific questions, be descriptive
  • Post errors, line numbers & screenshots
  • Post code snippets using code tags
  • If it's a large project, zip it up and attach it

If you do not comply, your post may be deleted.  We want to help, please make a good post and we will do our best to help you.

Community Mods