Solved I Keep Getting LoadLibrary on remote proccess error - RemoteDll injector

Hexui Undetected CSGO Cheats Sinkicheat PUBG Cheat

bolla

Newbie
Full Member
Mar 2, 2013
7
192
0
Game: Assault Cube
Problem: Whenever i inject my hack this appears (On RemoteDll console) : Load Library on remote process [5936 - Ac_client.exe] failed , try run RemoteDLL as administrator.
I already tried: Changing the source code of the dll,again the same.
With Fleep's source code (Mid Function Hook / Code Caving) I got it to work
And Changing injector didn't fix it


My Source Code:
C++:
void Initialize()
{
	Tools Tool;
	Scanner Scan;
	Tool.CreateDebugConsole();
	/*DWORD AmmoAddr = Scan.FindPattern("ac_client.exe", 
		"\x89\x10\x8B\x76\x14\xFF\x0E\x8D\x74\x24\x24\xE8\x00\x00\x00\x00", "xxxxxxxxxxxx????",5);
	printf("Addr: %02x \n", AmmoAddr);
	
	
	AmmoJMPBack = AmmoAddr + 0x6;
	//Tool.WriteMem(AmmoAddr,"\x90\x90",2);
	Tool.PlaceJMP((BYTE*)AmmoAddr,(DWORD)GetAmmoAddr,6);*/

	
	DWORD GrenadeAddy = Scan.FindPattern("ac_client.exe","\xFF\x08\x8B\x46\x0C","xxxxx",0);
	cout << hex <<GrenadeAddy << endl;
	//JMPBackGrenade = GrenadeAddy + 5;
	//Tool.PlaceJMP((BYTE*)GrenadeAddy,(DWORD)GrenadeDec,5);
	
	
	
}
Output: The right Address of Grenade dec[eax]

What I'm doing wrong?, because with Just In Time debugger i can't debug it :(
 
Last edited:

c5

Kim Kong Trasher
Dank Tier VIP
Dank Tier Donator
Jul 19, 2012
1,187
12,638
76
make the DllMain return true

call the initialize function from a thread, you are deadlocking the dllmain with your findpattern probably, so the loadlibrary doesn't get a reponse and shits itself
 

bolla

Newbie
Full Member
Mar 2, 2013
7
192
0
yeah i tried other injector, the same,(I tried Extreme injector),Here the Dll Main
C++:
BOOL WINAPI DllMain(
	HINSTANCE hInstDll,
	DWORD FWReason,
	LPVOID LpReserved
	)

{
	switch(FWReason)
	{
	case  DLL_PROCESS_ATTACH:
		Initialize();
		CreateThread(NULL,NULL,(LPTHREAD_START_ROUTINE)RunAlways,NULL,NULL,NULL);
		break;
	}


}

My thoughts:
I think that the error has to deal with some options at project settings
 

bolla

Newbie
Full Member
Mar 2, 2013
7
192
0
Thanks man,now it works,It was because i didnt put return true, (As you said ;)).

I will post back if get further errors about this,(I hope I don't)
 
Attention! Before you post:

Read the How to Ask Questions Guide
99% of questions are answered in the Beginner's Guide, do it before asking a question.

No Hack Requests. Post in the correct section.  Search the forum first. Read the rules.

How to make a good post:

  • Fill out the form correctly
  • Tell us the game name & coding language
  • Post everything we need to know to help you
  • Ask specific questions, be descriptive
  • Post errors, line numbers & screenshots
  • Post code snippets using code tags
  • If it's a large project, zip it up and attach it

If you do not comply, your post may be deleted.  We want to help, please make a good post and we will do our best to help you.

Community Mods