Solved CSS Offsets/addresses and loop help questions

Hexui Undetected CSGO Cheats Sinkicheat PUBG Cheat

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
******************************************************



Hi Guys, is it true that the CSS Offsets/addresses are different online?

Can someone confirm this?

Aimbot & Triggerbot - Doesn't work online??.

Still new to all these hope someone gives me a push a bit.

cheers
 
Last edited:

brinkz

Coder
Meme Tier VIP
Sep 3, 2012
209
1,688
12
No it is not true. Your code should work fine online and offline.
 

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
Hi brinkz , thanks for confirming.

I'm using Fleeps trigger base, since the one i wrote ( followed frm tutorial) had some errors and wanna to quick check the bases ive found my self.

trigger bot works fine offline with bots, but it doesn't worrk online( tested with banned account) for not to get banned again.

Is that mean i have to included /create loop for all players in order to have this work online?

Anyone has the loop function pre .build so i can make a quick test?

Thanks for the help!
 

brinkz

Coder
Meme Tier VIP
Sep 3, 2012
209
1,688
12
Show me your current code and I might be able to help you out.
 

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
Here is the base Im using.


C++:
/*

Written by Fleep at https://guidedhacking.com/, 

#include <Windows.h>  
#include <iostream> 
#include "HackProcess.h" 

//Create our 'hooking' and process managing object
 
Last edited:

Liduen

Hacker
Dank Tier VIP
May 19, 2013
702
8,478
33
Here is the base Im using.


C++:
...
	
	if (PlayerList[MyPlayer.CrosshairEntityID-1].Team == MyPlayer.Team) 
		return;

	if(MyPlayer.CrosshairEntityID > NumOfPlayers)
		return;

...
I would recommend switching these two...
 

Liduen

Hacker
Dank Tier VIP
May 19, 2013
702
8,478
33
Switching? you mean like remove and add new code?

I didn't get it.

thanks for your help, much appreciated!
No, I mean like this:

C++:
    if(MyPlayer.CrosshairEntityID > NumOfPlayers)
        return;
    if (PlayerList[MyPlayer.CrosshairEntityID-1].Team == MyPlayer.Team)
        return;
Otherwise you'd probably access an object (of that array) that doesn't even exist.
 

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
Still didnt help much, works offline bots not online / lol really frustrated!

thx for helping me out tho.
 

crx123

Jr.Coder
Silenced
Nobleman
Apr 16, 2014
59
598
2
I don't understand why are you even asking this, it's so easy to check.
Join a server open CE and dissect/data structures at your entity list address, check if you can see other players coordinates/hp changing.
You should add all the addresses to CE and see if they actually work online..

On Fistful of Frags (another Source game) entity list is different offline/online. Well not really, but the one i found vs bots didn't work online. The one i found online worked online and vs bots.

P.S Also all the offsets were different for hp/coords and stuff like that.
 
Last edited:

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
I don't understand why are you even asking this, it's so easy to check.
Join a server open CE and dissect/data structures at your entity list address, check if you can see other players coordinates/hp changing.
You should add all the addresses to CE and see if they actually work online..

On Fistful of Frags (another Source game) entity list is different offline/online. Well not really, but the one i found vs bots didn't work online. The one i found online worked online and vs bots.

P.S Also all the offsets were different for hp/coords and stuff like that.
Thx for your reply.

I dont think they are different. Someone posted the offs on UC. so nope :p
 
Last edited:

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
i fixed.

Thanks for everyone who tried to help

#closed.

Solution: Using offline method to finding the offs. is enough, there is no differences between them. "Confirmed by testing it"!

Rest is easy, just follow Fleep's tutorial, thats it.
 
Last edited:

Liduen

Hacker
Dank Tier VIP
May 19, 2013
702
8,478
33
i fixed.

Thanks for everyone who tried to help

#closed.
These kind of "ending-thread-posts" should be forbidden.
Would you please mind to mention how you solved the problem, so the next one isn't starting a new thread about the exact same, because he couldn't find a solution here?
 

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
These kind of "ending-thread-posts" should be forbidden.
Would you please mind to mention how you solved the problem, so the next one isn't starting a new thread about the exact same, because he couldn't find a solution here?
I don't agree with you. The reason I've made #closed is that, no-one really helped tbh. And wasn't fun to figure it out by my self. Specially when people confuses you with, online and offline offs. are different etc.

I assume that was trolling, since no one can be that n00b.. so it all comes down to answer..

Btw there are so many threads like that and not a SINGLE solution is explained by any "advanced hackers". Very friendly community yeah :facepalm:

PS: post is edited to help others.
 
Last edited:

crx123

Jr.Coder
Silenced
Nobleman
Apr 16, 2014
59
598
2
I don't agree with you. The reason I've made #closed is that, no-one really helped tbh. And wasn't fun to figure it out by my self. Specially when people confuses you with, online and offline offs. are different etc.

I assume that was trolling, since no one can be that n00b.. so it all comes down to answer..

Btw there are so many threads like that and not a SINGLE solution is explained by any "advanced hackers". Very friendly community yeah :facepalm:

PS: post is edited to help others.
I'm just gonna post this again..
Join a server open CE and dissect/data structures at your entity list address, check if you can see other players coordinates/hp changing.
You should add all the addresses to CE and see if they actually work online..
Offsets might be different too.
 

squeenie

Hacker
Meme Tier VIP
Dank Tier Donator
Mar 6, 2013
677
5,478
37
I'm just gonna post this again..
Lets not forget this has been answered hundreds of times. int PlayerCount in Fleeps tutorials doesn't work online, it only counts bots (and probably only local ones too)
 

noobhacky

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 16, 2012
71
608
0
Lets not forget this has been answered hundreds of times. int PlayerCount in Fleeps tutorials doesn't work online, it only counts bots (and probably only local ones too)
How is that solution again, srsly? It doesn't work online.. only counts bot. Well that was the main issue. LOL :p

PS: crx123 I sincerely thank you for taking your time and helping me out. < 3
 
Last edited:

squeenie

Hacker
Meme Tier VIP
Dank Tier Donator
Mar 6, 2013
677
5,478
37
How is that solution again, srsly? It doesn't work online.. only counts bot. Well that was the main issue. LOL :p

PS: crx123 I sincerely thank you for taking your time and helping me out. < 3
You said you're using Fleeps base...Fleeps base uses that variable which stops it working online...don't use the variable,use 32(or 64) instead, that's how its "solution"
 

waynetay

Newbie
Nov 2, 2013
7
172
0
number of players only work offline. In online u simply do this for(int i = 0; i <32; i++)
hope u understand my english
 
Oct 10, 2018
2
4
0
I don't know why I the only one faced that the program doesn't detect the game. I'm using many version like non-steam & steam version but got the same result.
 
Attention! Before you post:

Read the How to Ask Questions Guide
99% of questions are answered in the Beginner's Guide, do it before asking a question.

No Hack Requests. Post in the correct section.  Search the forum first. Read the rules.

How to make a good post:

  • Fill out the form correctly
  • Tell us the game name & coding language
  • Post everything we need to know to help you
  • Ask specific questions, be descriptive
  • Post errors, line numbers & screenshots
  • Post code snippets using code tags
  • If it's a large project, zip it up and attach it

If you do not comply, your post may be deleted.  We want to help, please make a good post and we will do our best to help you.

Community Mods