Solved Counter Strike Global Offensive Trigger bot

  • CSGO recently moved logic from 'client_panorama.dll' to 'client.dll', you must update all code that uses 'client_panorama.dll' and replace it with 'client.dll' or the code will not work.
Hexui Undetected CSGO Cheats Sinkicheat PUBG Cheat
Status
Not open for further replies.

fearlesspain

Newbie
Dec 15, 2013
4
102
0
I followed Fleep's guide on how to make the trigger bot, and I changed the hack process to make sure it injected into cs:go, but the triggerbot doesn't seem to attack correctly, here's my code https://pastebin.com/CE4KEryz it doesn't fire at all, except for the first couple times i tried it and it only shot once. I just got it working by removing the team check and replacing the attack with https://pastebin.com/bajVMDLf and it seems to work pretty well, I just have an issue with rebinding the mwheel down, anyone know how to make it so it just uses VK_LBUTTON? Also, i'm fairly sure my team offset is wrong because everything is pointing to that, if anyone could help that would be pretty cool.
 

j3b

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Dec 18, 2012
67
408
1
if(GetAsyncKeyState(VK_ANYTHING)
Fire???


And i guess Mr Fleep did his triggerbot for CSS...
CSGO has diffrent offsets.
 

cskimmo69

Newbie
Full Member
Nobleman
Jul 7, 2013
36
318
0
ofc it shoots only one time you made it to do so..why mousewheel?
C++:
if(!(MyPlayer.CrosshairEntityID == 0))
    {
        int wheeldown = -120;
        mouse_event(MOUSEEVENTF_WHEEL, 0, 0, wheeldown, 0);
        Sleep(25);
    }
try this
C++:
if(!(MyPlayer.CrosshairEntityID == 0))
{
  mouse_event( MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0 );
 Sleep( usewhatfeelsgood);
 mouse_event( MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0 );
 Sleep( usewhatfeelsgood);
}
 

x86asm

Jr.Coder
Full Member
Nobleman
Jan 3, 2013
53
438
0
@ fearlesspain
I guess you use the wrong offsets ... I give you something from my bot.


Crosshair id base address = Client.dll + 0x00A40FEC
The offsets are: 0x30, 0x08 and 0x2c

Players on server base address = client.dll + 0x00A51570
The offsets are: 0x77c and 0xd0

Player base address = client.dll + 0x00A434B4
The offsets are: 0x20 and 0x200 ( 0x200 points to a health address )

Team Id address = Player base address + 0x108
Counter-Terrorist id = 0x10 ( 16 decimal )
Terrorist_ID = 0xc ( 12 decimal )

Try at first to write a bot which shoots also on team mates if that works perfect than fix the team attack stuff.

For the shoot you could use something like this ( Its of course undetected it just simulates a left mouseclick):

C++:
void Shoot()
{
unsigned id = GetCrosshair_ID( GameData.CsGoHandle, GameData.ProcessId, "csgo.exe" );
	if ( id != 0 )
	{
		Sleep( ShotDelay.FirstShot );
		INPUT mouse;
		ZeroMemory(&mouse,sizeof(mouse));
		mouse.type = INPUT_MOUSE;
		mouse.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTDOWN;
		SendInput (1 , &mouse, sizeof(mouse)); // Press key
		mouse.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTUP;
		SendInput (1 , &mouse, sizeof(mouse)); // Release key
		Sleep( ShotDelay.SecondShot );
	}
}
 
Last edited:

fearlesspain

Newbie
Dec 15, 2013
4
102
0
if(GetAsyncKeyState(VK_ANYTHING)
Fire???


And i guess Mr Fleep did his triggerbot for CSS...
CSGO has diffrent offsets.
I know that, if you looked at my code you would see I used the correct offsets for most of the things.

ofc it shoots only one time you made it to do so..why mousewheel?
C++:
if(!(MyPlayer.CrosshairEntityID == 0))
    {
        int wheeldown = -120;
        mouse_event(MOUSEEVENTF_WHEEL, 0, 0, wheeldown, 0);
        Sleep(25);
    }
try this
C++:
if(!(MyPlayer.CrosshairEntityID == 0))
{
  mouse_event( MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0 );
 Sleep( usewhatfeelsgood);
 mouse_event( MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0 );
 Sleep( usewhatfeelsgood);
}
Well, we didn't understand mouse events completely, so we just did mousewheel, but thanks gonna try your code right now.
It's working perfectly now, thanks guys
 
Last edited:

cskimmo69

Newbie
Full Member
Nobleman
Jul 7, 2013
36
318
0
egood if it works but just noticed "== 0" shouldnt be like 1-3 when enemy on crosshair? so use > 0 but if it works then good
 

Huntbutt

Newbie
Jan 8, 2014
1
102
0
Are trigger bots undetected? Like say all Im using is the triggerbot, no ESP, none of that. Will it be picked up by VAC?
 

fearlesspain

Newbie
Dec 15, 2013
4
102
0
Are trigger bots undetected? Like say all Im using is the triggerbot, no ESP, none of that. Will it be picked up by VAC?
Depends, I made an extremely simple external trigger bot that only read process memory, and i used it for about 3 months and never got VAC banned or overwatched, and to be honest I was pretty blatant lol
 
Status
Not open for further replies.
Attention! Before you post:

Read the How to Ask Questions Guide
99% of questions are answered in the Beginner's Guide, do it before asking a question.

No Hack Requests. Post in the correct section.  Search the forum first. Read the rules.

How to make a good post:

  • Fill out the form correctly
  • Tell us the game name & coding language
  • Post everything we need to know to help you
  • Ask specific questions, be descriptive
  • Post errors, line numbers & screenshots
  • Post code snippets using code tags
  • If it's a large project, zip it up and attach it

If you do not comply, your post may be deleted.  We want to help, please make a good post and we will do our best to help you.

Community Mods