• Amused
  • Angry
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Down
  • Drunk
  • Embarrased
  • Enraged
  • Friendly
  • Geeky
  • Godly
  • Happy
  • Hateful
  • Hungry
  • Innocent
  • Meh
  • Piratey
  • Poorly
  • Sad
  • Secret
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
  • Wtf
  • At Work
  • CodenzHub
  • Coding
  • Deejaying
  • Donating
  • Drinking
  • Eating
  • Editing
  • Hacking
  • Hate Mailing
  • Jamin'
  • Lagging
  • Live Streaming
  • Lurking
  • No Status
  • Pawning
  • PC Gaming
  • PS Gaming
  • Raging
  • Reversing
  • Sleeping
  • Steam Gaming
  • Trolling
  • TwitchStreamer
  • Vodka!
  • Watching TV/Movie
  • Xbox Gaming
  • Youtuber
  • Zombies
  • Results 1 to 9 of 9
    1. #1
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      C h 4 o T i X's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      5
      Thanks (-->)
      3
      Thanks (<--)
      0

      Trigger Bot Tutorial by Fleep doesnt work

      John Kittz
      Hey guys I have a really big problem with doing the triggerbot tutorial made by Fleeps Hacks. After starting a new game and then launch the hack, it wether throws this error, when i launch it by vs: "Unhandled exception at 0x003518DA in Css TriggerBot.exe: 0xC0000005: Access violation reading location 0x2105444C.", or it just crashes when i try to execute the Hack by double klick on the .exe

      The function that causes the problem is the ones whos checking if the enemy is in our team or not, because if i comment it out, it just works fine but shoots on enemys too.

      I went through the code several times and didnt get what the error was.

      Please help me with that.

      By the way Im using Windows 8.1 and Visual Studio 2013
      Last edited by C h 4 o T i X; 04-25-2014 at 07:21 PM.

    2. #2
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      sl1ne's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      13
      Thanks (-->)
      2
      Thanks (<--)
      5
      Maybe you have got the wrong offsets. Which game are you using?

    3. Thanks C h 4 o T i X thanked for this post
    4. #3
      Jr.Coder
       
      Coding
       
      Heisa's Avatar
      Join Date
      Jul 2013
      Posts
      75
      Thanks (-->)
      16
      Thanks (<--)
      3
      Quote Originally Posted by sl1ne View Post
      Maybe you have got the wrong offsets. Which game are you using?
      This. Probably wrong offset for Team

    5. Thanks C h 4 o T i X thanked for this post
    6. #4
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      C h 4 o T i X's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      5
      Thanks (-->)
      3
      Thanks (<--)
      0
      i used css

    7. #5
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      C h 4 o T i X's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      5
      Thanks (-->)
      3
      Thanks (<--)
      0
      actually i checked it now, the offset for team is correct, but i do the address finding shit again at the moment and try to find any mistakes
      Last edited by C h 4 o T i X; 04-25-2014 at 08:08 PM.

    8. #6
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      sl1ne's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      13
      Thanks (-->)
      2
      Thanks (<--)
      5
      Write your offsets and I will check them.

    9. #7
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      C h 4 o T i X's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      5
      Thanks (-->)
      3
      Thanks (<--)
      0
      Quote Originally Posted by sl1ne View Post
      Write your offsets and I will check them.
      PlayerBase
      "client.dll"+00541C94

      EntityBase
      "client.dll"+0054F22C
      EntityLoopDistance
      10

      Crosshair ID
      0x144C


      Number of Players
      engine.dll+5D30DC

      Force Shoot
      client.dll+56E4D0

    10. #8
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      C h 4 o T i X's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      5
      Thanks (-->)
      3
      Thanks (<--)
      0
      i managed to find the problem: i used the wrong crosshair offset: thanks for your help, thread can be closedDD

    11. #9
      Newbie
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      Lacroix's Avatar
      Join Date
      Apr 2014
      Posts
      2
      Thanks (-->)
      0
      Thanks (<--)
      0
      Cheats'n'Trainers
      So 0x144C is the wrong offset? I have exactly the same problem and I'm using the 0x144C offset, too!

      -Edit-
      Got it, too! Ox144C is definately wrong, the correct one is 0x14DC
      Last edited by Lacroix; 04-30-2014 at 12:25 PM.

    Similar Game Hacker Threads

    1. [Help] Cant get trigger bot work
      By aryuarg in forum Hacking Help
      Replies: 6
      Last Post: 02-12-2015, 04:40 PM
    2. [Help] trigger doesnt shoot 1 person
      By koro35 in forum Hacking Help
      Replies: 3
      Last Post: 12-31-2014, 12:33 PM
    3. [Help] Bunny Hop for L4D doesnt work
      By GozarD in forum GH Tutorials Help
      Replies: 2
      Last Post: 07-27-2014, 02:07 PM
    4. Replies: 6
      Last Post: 01-31-2014, 07:56 AM
    5. [Help] Adding Push to Work Button to Trigger Bot
      By amazingxx in forum GH Tutorials Help
      Replies: 8
      Last Post: 11-18-2012, 04:41 PM

    Tags for this Thread