• Amused
  • Angry
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Down
  • Drunk
  • Embarrased
  • Enraged
  • Friendly
  • Geeky
  • Godly
  • Happy
  • Hateful
  • Hungry
  • Innocent
  • Meh
  • Piratey
  • Poorly
  • Sad
  • Secret
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
  • Wtf
  • At Work
  • CodenzHub
  • Coding
  • Deejaying
  • Donating
  • Drinking
  • Eating
  • Editing
  • Hacking
  • Hate Mailing
  • Jamin'
  • Lagging
  • Live Streaming
  • Lurking
  • No Status
  • Pawning
  • PC Gaming
  • PS Gaming
  • Raging
  • Reversing
  • Sleeping
  • Steam Gaming
  • Trolling
  • TwitchStreamer
  • Vodka!
  • Watching TV/Movie
  • Xbox Gaming
  • Youtuber
  • Zombies
  • Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 21
    1. #1
      The Future Hacker
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      jamesst20's Avatar
      Join Date
      Apr 2013
      Location
      Canada, Quebec, Quebec City
      Posts
      87
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      12

      D3D Menu in Black Ops 2?

      Silent VPN
      Hi,

      is it actually possible to have a D3D Menu into Black Ops 2? I succeeded with Cod 4, MW3 but nothing with BO2

      Thanks!

    2. #2
      RTFM
      Shootin Pool!
       
      Coding
       
      Syperus's Avatar
      Join Date
      Oct 2012
      Location
      127.0.0.1
      Posts
      436
      Thanks (-->)
      101
      Thanks (<--)
      131
      I think black ops 2 uses DirectX 11 so you will have to use that to create an in game menu.
      Blacks Ops Zombies, BioShock Infinite Array of Bytes
      "People say I'm a bad influence. I say the world's already fucked, I'm just adding to it" -Eminem

    3. #3
      Jr.Coder
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      Praxeus's Avatar
      Join Date
      Sep 2012
      Posts
      50
      Thanks (-->)
      15
      Thanks (<--)
      2
      Quote Originally Posted by jamesst20 View Post
      Hi,

      is it actually possible to have a D3D Menu into Black Ops 2? I succeeded with Cod 4, MW3 but nothing with BO2

      Thanks!
      you can still use direct x 9 if you used to it and winapi and make an external hack and readprocess memory instead of hooking into the game and making a menu like that

    4. #4
      The Future Hacker
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      jamesst20's Avatar
      Join Date
      Apr 2013
      Location
      Canada, Quebec, Quebec City
      Posts
      87
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      12
      Quote Originally Posted by Praxeus View Post
      you can still use direct x 9 if you used to it and winapi and make an external hack and readprocess memory instead of hooking into the game and making a menu like that
      I can still make D3D9 menu even if the game uses DirectX 11? How would I do that since I have a menu ready but it doesn't appear when I inject it but it does on other games, the hook is the same as the one on tutorial and I guess it is the one that needs an update but no idea how these hooks actually work :/
      Last edited by jamesst20; 04-11-2013 at 04:09 PM.

    5. #5
      k
      haxin'
       
      Coding
       
      kokole's Avatar
      Join Date
      Aug 2012
      Posts
      71
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      14
      Quote Originally Posted by Praxeus View Post
      you can still use direct x 9 if you used to it and winapi and make an external hack and readprocess memory instead of hooking into the game and making a menu like that
      Well that must be a joke right? How funny.
      Functions in DX11 differ from DX9, so how can you use DX9 in a game that has DX11 functions?

      You need to use DX11.
      h4x1ng ftw

    6. #6
      The Future Hacker
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      jamesst20's Avatar
      Join Date
      Apr 2013
      Location
      Canada, Quebec, Quebec City
      Posts
      87
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      12
      Quote Originally Posted by kokole View Post
      Well that must be a joke right? How funny.
      Functions in DX11 differ from DX9, so how can you use DX9 in a game that has DX11 functions?

      You need to use DX11.
      That's what I believe too :P Got a good D3D11 Hooking class undected if possible?

    7. #7
      RTFM
      Shootin Pool!
       
      Coding
       
      Syperus's Avatar
      Join Date
      Oct 2012
      Location
      127.0.0.1
      Posts
      436
      Thanks (-->)
      101
      Thanks (<--)
      131
      Quote Originally Posted by jamesst20 View Post
      Got a good D3D11 Hooking class undected if possible?
      I've been searching around for a good detour/base the past couple days for a few projects were working on. If I find any ill post them on the forums in the coding section.
      Blacks Ops Zombies, BioShock Infinite Array of Bytes
      "People say I'm a bad influence. I say the world's already fucked, I'm just adding to it" -Eminem

    8. #8
      The Future Hacker
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      jamesst20's Avatar
      Join Date
      Apr 2013
      Location
      Canada, Quebec, Quebec City
      Posts
      87
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      12
      Quote Originally Posted by Syperus View Post
      I've been searching around for a good detour/base the past couple days for a few projects were working on. If I find any ill post them on the forums in the coding section.
      Thanks you

    9. #9
      Jr.Coder
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      Praxeus's Avatar
      Join Date
      Sep 2012
      Posts
      50
      Thanks (-->)
      15
      Thanks (<--)
      2
      uhm external dude and RPM

    10. #10
      The Future Hacker
      Learning to hack games!
       
      Feeling Normal
       
      jamesst20's Avatar
      Join Date
      Apr 2013
      Location
      Canada, Quebec, Quebec City
      Posts
      87
      Thanks (-->)
      14
      Thanks (<--)
      12
      Silent VPN
      Quote Originally Posted by Praxeus View Post
      uhm external dude and RPM
      Unsure to understand :P

    Page 1 of 3 123 LastLast

    Similar Game Hacker Threads

    1. [VideoTutorial] C++ How to Hack Black Ops Zombies
      By DanielTutorials in forum DanielTutorials
      Replies: 2
      Last Post: 02-09-2016, 12:01 PM
    2. I really need some help,Black screen
      By Metropolis in forum Hacking Help
      Replies: 4
      Last Post: 07-29-2013, 07:21 AM
    3. [Help] Banned - COD Black Ops - External Crosshair mod
      By bobbyiskool in forum GH Tutorials Help
      Replies: 11
      Last Post: 06-08-2013, 01:54 AM
    4. Black ops steam and VAC
      By Tragic in forum AntiCheat - AntiDebug
      Replies: 8
      Last Post: 09-13-2012, 07:06 AM
    5. Black Ops Zombies Trainer v1.0
      By Crazywink in forum Other Game Hacks
      Replies: 8
      Last Post: 08-08-2012, 01:35 PM

    Tags for this Thread